• +381 11 63 00 353
 • + 381 65 44 88 300
 • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
 • 09:00-20:00

Perga Energy

PERGA ENERGY - je prirodni dijetetski preparat, zasnovan na izbalansiranom odnosu pčelinje perge (fermentisanog polena iz saća), i visokokvalitetnog prirodnog vrcanog meda sa područja Fruške gore.

Perga Energy - Prirodan Dijetetski Preparat

Pakovanje: 250gr. (30 kesica)

Proizvođač: Bee & Well

Zemlja porekla: Srbija

Geografsko poreko: Fruška Gora

Uputstvo: Čuvati na sobnoj temperaturi.

 

Namenjen je za sve koji se izlažu velikim fizičkim i psihičkim naporima. Preparat ima esencijalnu ulogu u procesu oksidacije masnih kiselina i stvaranja energije u ćelijama, a naručito skeletnim mišićima i miokardu, povećava energetski nivo i prag izdržljivosti organizma kao i oporavak od velikih napora. Savršen dodatak ishrani za profesionlne sportiste i rekreativce kao i za poslovne ljude izložene velikim stresovima kojima je potrebna koncentracija i energija. PergaEnergy se pokazala kao sjajan dodatak terapiji za lakši i brži oporavak od najtežih bolesti.

Preparat obiluje kvalitetnim belančevinama, svim nezamenjivim aminokiselinama, ugljenim hidratima, masnim kiselinama, vitaminima B grupe, vitaminima K, E, D, C, posebno vitaminom P (Rutin), provitaminom A (Karotin), različitim mineralima i oligoelementima (posebno kalijumom i gvožđem), eteričnim uljima, enzimima, pigmentima i drugim biološki aktivnim prirodnim materijama. Sastavne komponenate preparata PERGA ENERGY su izbalansirane u sledećem odnosu: Perga = 30 gr.,  Prirodni vrcani med sa područija Fruške gore  = do 250 gr. .

S obzirom na izuzetno kvalitetan sastav, PERGA ENERGY predstavlja prirodni dijetetski preparat nezamenjiv dodatak svakodnevnoj ishrani. Upotreba preparata doprinosi poboljšanju opšteg psiho-fizičkog stanja organizma, kako kod odraslih tako i kod dece, posebno kod oporavka od najtežih bolesti.

Njeno blagotvorno dejstvo posebno utiče na:

 • Poboljšanje krvne slike i krvnih sudova, dovodi do brzog povećanja hemoglobina u krvi, jačanja zidova krvnih sudova i regulisanja njihove propustljivosti, regulisanja hipertenzije i arterioskleroze
 • Jačanje imunološkog sistema organizma, i poboljšanja sna
 • Pravilno odvijanje svih metaboličkih procesa u organizmu.
 • Smanjuje umor i regeneriše mišićnu masu usled fizičkih napora i hrani je preko neophodnim proteinima.
 • Pomaže u lečenju gastritisa, kolitisa, hroničnih zatvora i oporavka jetre.
 • Doprinosi obnavljanju crevne flore i omogućava bezbedno držanje raznih vrsta dijeta.
 • Ublažava tegobe hroničnog zapaljenja prostate.
 • Koristi se u lečenju sterilnosti i impotencije.

Tradicionalna kineska medicina koristi pergu i za aktiviranje oslabljenih mišićnih ligamenata očiju, a poznato je da ima jako antiseptičko dejstvo na širok spektar patogenih mikroorganizama. Preporučuje se kod poremećaja memorije, naročito starijih osoba. Primenjuje se prilikom smetnji u radu srca, gastritisa, poremećaja u radu žlezda sa unutrašnjim lučenjem, čira na dvanaestopalačnom crevu, smanjenog libida, prilikom raznih alergija, prehlada i gripa.

Pored toga, polivitaminski karakter ovog proizvoda ima i terapeutsko dejstvo koje već posle nekoliko dana, do tri nedelje, garantuje vidljive rezultate kod osoba svih uzrasta koje se leče od različitih poremećaja u organizmu. Jednom rečju, perga blagotvorno deluje na pravilno odvijanje svih metaboličkih procesa u organizmu.

Sadržaj iz jedne kesica ujutru , pola sata pre obroka, postepenim otapanjem u ustima, bez upotrebe vode. Nakon uzimanja preparata izbegavati konzumiranje hrane i napitaka barem još 30 minuta. Preporučena doza preparata može se povećati kada se primenjuje u terapeutske svrhe (1-3 kesice dnevno).

Preparat PERGA ENERGY nema nikakvih kontraindikacija i mogu je koristiti sve osobe bez ikakvog vremenskog ili starosnog ograničenja, izuzev osoba koje su alergične na med i druge pčelinje proizvode.

Sastojci preparata PERGA ENERGY (pre svega fermentisani polen), zadržavaju svoje prirodne osobine do 17 godina, za razliku od sirovog polena koji već nakon 12 meseci gubi do 50% svojih korisnih sastojaka.

Bee & Well - kompanija zasnovana na višedecenijskom iskustvu u oblasti pčelarstva

Bee&Well vam sa ponosom predstavlja najkvalitetnije, 100% prirodne multivitaminske proizvode na bazi Perge, najkompletnije prirodne super-hrane.

Brza dostava

na Vašu adresu

Garancija

Višedecenijsko iskustvo i receptura koja daje rezultate.

100% prirodno

Svi BeeWell proizvodi su 100% prirodni

Podrška 365 dana

Naš stručni tim je tu za Vas

Imate pitanje?

Pozovite nas za više informacija i besplatno savetovanje

Radno vreme: 09.00 - 20.00h

Drugi o nama

Bee&Well je kompanija zasnovana na višedecenijskom iskustvu u oblasti pčelarstva

Kontaktirajte nas

Vi imate pitanja a mi imamo odgovore. Kontaktirajte nas, odgovorićemo Vam u roku od 24h, čak i vikendom i praznicima. 

E-Mail

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Radno vreme

Ponedeljak-Nedelja: 09:00 - 20:00

Tekuci Račun

160-417280-21 Banka Intesa


© 2024. all rights reserved