• +381 11 63 00 353
  • + 381 65 44 88 300
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • 09:00-20:00

O Nama

Bee&Well je kompanija zasnovana na višedecenijskom iskustvu u oblasti pčelarstva, kao i na dizajniranju visoko kvalitetnih hranljivih i lekovitih preparata na bazi pčelinjih proizvoda i sastojaka odabranih lekovitih biljaka.

100% Prirodni Preparati

Svoju viziju poslovanja Bee&Well tim gradi na apsolutnoj posvećenosti prirodi koja prevazilazi običnu trgovinu pčelinjim proizvodima i lekovitim biljkama.

 

Naš koncept zdravog života odnosno postizanja i održavanja homeostaze zasnovan je na korišćenju visoko kvalitetnih, originalnih i nezamenjivih proizvoda iz prirode koji, do sada, nisu bili lako dostupni za širu ljudsku upotrebu.

U tom smislu, naša osnovna delatnost je fokusirana na obezbeđivanju dovoljnih količina prirodno retkih, ali nezamenjivih neorganskih i organskih biološki aktivnih supstanci koje iz prirode sakupljaju i prerađuju pčelinja društva za svoje životne i razvojne potrebe. Nauka je odavno dokazala vrhunski kvalitet i pozitivno biološko dejstvo ovih supstanci i na ljudski organizam.

Generalno, naši proizvodi imaju za cilj da obezbede poboljšanje ukupnog psiho-fizičkog stanja i efikasnog postizanja i održanja ravnoteže zdravlja kod ljudi odnosno da pomognu organizmu da se izbori sa različitim poremećajima koji često dolaze iz zagađene životne sredine. U to su se već uverili mnogi naši potrošači. Istovremeno, iznad svega želimo da mnogo širi krug naših budućih korisnika prepozna kvalitet naših proizvoda.

Bee&Well će nastaviti da bude posvećen poboljšanju kvaliteta života i zdravlja svojih klijenata dizajniranjem i proizvodnjom novih, visoko kvalitetnih prirodnih proizvoda sa opšte korisnim i specifičnim hranljivim i terapeutskim funkcijama. Kvalitet i inovacija su vodeći principi našeg poslovanja.

fruska-gora.jpg

Pogledajte naš video

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book.

Kontaktirajte nas

Slobodno kontaktirajte naše ljubazno osoblje. Oni će vam pružiti dodatne odgovore na moguća pitanja o načinu korišćenja naših proizvoda. Posvećenost kvalitetu i zadovoljstvo kupaca predstavlja zadatak i odgovornost za svakog našeg zaposlenog.

E-Mail

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Radno vreme

Ponedeljak-Nedelja: 09:00 - 20:00

Tekuci Račun

160-417280-21 Banka Intesa


© 2024. all rights reserved