• +381 11 63 00 353
  • + 381 65 44 88 300
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • 09:00-20:00

Perga Kids

PERGA KIDS - Od najranijeg detinjstva Perga Kids je saveznik u preventivi i pomoć u borbi za zdravlje i pravilan razvoj dece.

Perga Kids - je saveznik u borbi za zdravlje i pravilan razvoj dece

Pakovanje: 250gr.

Proizvođač: Bee & Well

Zemlja porekla: Srbija

Geografsko poreko: Fruška Gora

Uputstvo: Čuvati na sobnoj temperaturi.

Od najranijeg detinjstva Perga Kids je saveznik u preventivi i pomoć u borbi za zdravlje i pravilan razvoj dece. Savremen način života odražava se i na našu decu. Redovnom upotrebom Perge kids sprečava se pojava malokrvnosti, problema sa respiratornim i digestivnim traktom, urinarne infekcije i gojaznost.

Preparat obiluje kvalitetnim belančevinama, svim nezamenjivim aminokiselinama, ugljenim hidratima, masnim kiselinama, vitaminima B grupe, vitaminima K, E, D, C, posebno vitaminom P (Rutin), provitaminom A (Karotin), različitim mineralima i oligoelementima (posebno kalijumom i gvožđem), eteričnim uljima, enzimima, pigmentima i drugim biološki aktivnim prirodnim materijama. Sastavne komponenate preparata PERGA KIDS  su izbalansirane u sledećem odnosu: Perga više od 6 gr Prirodnivrcani livadski med  do 250 gr.

Perga kids jača imuni sistem, pomaže boljem odvijanju metaboličkih procesa u organizmu, reguliše probavu i apsorpciju hrane, povećava hemoglobin. Iskorišćava se 100% u dečijem organizmu i uključuje u njegove životne funkcije.

Poznato je da perga sadrži oko 240 biološko aktivnih supstanci – amino kiseline, minerale, skoro sve vitamine, enzime, biljne hormone i druge supstance.

Perge kids ima anabolički efekat i doprinosi povećanju pozitivnih komponenti kostiju i mišića kod dece. Perga kids potreba koja treba da postane neophodna navika.

Drvenom kašikicom  jednom (ujutro), do dva puta dnevno (ujutro i uveče), pola sata pre obroka, postepenim otapanjem u ustima, bez upotrebe vode. Preporučena doza preparata može se udvostručiti kada se primenjuje u terapeutske svrhe. Za decu od 1-3  godine preporučena doza je 1gr PERGE KIDS na kilogram telesne mase deteta.

Preparat PERGA KIDS nema nikakvih kontraindikacija i mogu ga koristiti sve osobe bez ikakvog vremenskog ili starosnog ograničenja, izuzev dece mladje od 1 godine osoba koje su alergične na med i druge pčelinje proizvode.

Sastojci preparata PERGA KIDS (pre svega fermentisani polen), zadržavaju svoje prirodne osobine do 17 godina, za razliku od sirovog polena koji već nakon 12 meseci gubi do 50% svojih korisnih sastojaka.

Bee & Well - kompanija zasnovana na višedecenijskom iskustvu u oblasti pčelarstva

Bee&Well vam sa ponosom predstavlja najkvalitetnije, 100% prirodne multivitaminske proizvode na bazi Perge, najkompletnije prirodne super-hrane.

Brza dostava

na Vašu adresu

Garancija

Višedecenijsko iskustvo i receptura koja daje rezultate.

100% prirodno

Svi BeeWell proizvodi su 100% prirodni

Podrška 365 dana

Naš stručni tim je tu za Vas

Imate pitanje?

Pozovite nas za više informacija i besplatno savetovanje

Radno vreme: 09.00 - 20.00h

Drugi o nama

Bee&Well je kompanija zasnovana na višedecenijskom iskustvu u oblasti pčelarstva

Kontaktirajte nas

Vi imate pitanja a mi imamo odgovore. Kontaktirajte nas, odgovorićemo Vam u roku od 24h, čak i vikendom i praznicima. 

E-Mail

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Radno vreme

Ponedeljak-Nedelja: 09:00 - 20:00

Tekuci Račun

160-417280-21 Banka Intesa


© 2024. all rights reserved