• +381 11 63 00 353
  • + 381 65 44 88 300
  • Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
  • 09:00-20:00

Perga Light

PERGA LIGHT - Namenjen svima koji vode računa o sebi i svom zdravlju. Blagotvorno deluje na odvijanje svih metaboličkih procesa u organizmu.

Perga Light - Idealan za očuvanje imunog sistema

Pakovanje: 400gr.

Proizvođač: Bee & Well

Zemlja porekla: Srbija

Geografsko poreko: Fruška Gora

Uputstvo: Čuvati na sobnoj temperaturi.

Cena: 1200.00 rsd 

Namenjen svima koji vode računa o sebi i svom zdravlju. Blagotvorno deluje na odvijanje svih metaboličkih procesa u organizmu. Predstavlja prirodni visoko hranljivi, polivitaminski, revitalizujući preparat sa dodatnim terapeutskim delovanjem koji poboljšava opšte psihofizičko stanje organizma.

Idealan za očuvanje imunog sistema dece predškolskog i školskog uzrasta, kao i za sve koji žele svakodnevno da obogate svoju ishranu. Izvanredna puterasta tekstura i istančan miris najkvalitetnijeg livadskog krem meda obogaćenog Pergom zadovoljiće i najprobirljivija nepca.

Preparat obiluje kvalitetnim belančevinama, svim nezamenjivim aminokiselinama, ugljenim hidratima, masnim kiselinama, vitaminima B grupe, vitaminima K, E, D, C, posebno vitaminom P (Rutin), provitaminom A (Karotin), različitim mineralima i oligoelementima (posebno kalijumom i gvožđem), eteričnim uljima, enzimima, pigmentima i drugim biološki aktivnim prirodnim materijama. Sastavne komponenate preparata PERGA LIGHT  su izbalansirane u sledećem odnosu: Perga više od 10 gr Prirodnivrcani livadski med  do 400 gr.

S obzirom na izuzetno kvalitetan i raznovrstan sastav, PERGA LIGHT predstavlja nezamenjiv dodatak svakodnevnoj ishrani. Upotreba preparata je veoma značajna u ishrani dece i sportista jer popravlja opšte psihofizičko stanje organizma, naročito u slučaju povećanih fizičkih napora. Pored toga, polivitaminski karakter ovog proizvoda ima i terapeutsko dejstvo koje već posle nekoliko dana, do tri nedelje, garantuje vidljive rezultate kod osoba svih uzrasta koje se leče od različitih poremećaja u organizmu.


Naučno je dokazano da konzumiranje fermentisanog polena i meda dovodi do brzog porasta hemoglobina u krvi (bez štetnih posledica), jačanja zidova krvnih sudova i regulisanja njihove propustljivosti, regulisanja hipertenzije i arterioskleroze, kao i uspostavljanja balansiranog odnosa između dobrog i lošeg holesterola. Poseban značaj u smislu poboljšanja stanja krvnih sudova ima vitamin P=Rutin koji je u pergi prisutan u izuzetno visokoj koncentraciji, kao ni u jednom drugom prirodnom proizvodu (13 mg u 100 grama perge).

Istovremeno, perga jača imunološki sistem organizma i doprinosi smanjenju umora. Koristi se u lečenju kolitisa, hroničnih zatvora, hepatitisa i drugih poremećaja funkcija jetre, hroničnih zapaljenja prostate, kao i muške sterilnosti i impotencije. Pored svega, tradicionalna kineska medicina koristi pergu i za aktiviranje oslabljenih mišićnih ligamenata očiju, sprečavanje krvarenja u mrežnjači oka, kao i za lečenje oštećenja kože koja nastaju kao posledica primene radioterapije. Poznato je da perga ima jako antiseptičko dejstvo na širok spektar patogenih mikroorganizama. Preporučuje se i kod poremećaja memorije, naročito starijih osoba, kod upale moždane kore, kao i kod nervnih i psihičkih oboljenja. Primenjuje se prilikom smetnji u radu srca, gastritisa, poremećaja u radu žlezda sa unutrašnjim lučenjem, čira na dvanaestopalačnom crevu, smanjenog libida, prilikom raznih alergija, prehlada i gripa. Doprinosi obnavljanju crevne flore oštećene uzimanjem lekova i omogućava bezbedno držanje raznih vrsta dijeta za mršavljenje bez opasnosti od pojave deficita esencijalnih materija u organizmu. Poboljšava ishranu materice bez štetnog uticaja na plod, a fetusi dobijaju veću težinu i nivo hemoglobina, ukupnog proteina, serumskog gvoždja i albumina.

Poznato je da se u sklopu lečenja najtežih bolesnika koji zapadnu u stanje kome, perga stavlja pod jezik takvih pacijenta 4-5 puta dnevno, po 1 gram. Jednom rečju, perga blagotvorno deluje na pravilno odvijanje svih metaboličkih procesa u organizmu.

Drvenom kašikicom  jednom (ujutro), do dva puta dnevno (ujutro i uveče), pola sata pre obroka, postepenim otapanjem u ustima, bez upotrebe vode. Preporučena doza preparata može se udvostručiti kada se primenjuje u terapeutske svrhe. Za decu od 1-3  godine preporučena doza je 1gr PERGE LIGHT na kilogram telesne mase deteta.

Preparat PERGA LIGHT nema nikakvih kontraindikacija i mogu ga koristiti sve osobe bez ikakvog vremenskog ili starosnog ograničenja, izuzev dece mladje od 1 godine osoba koje su alergične na med i druge pčelinje proizvode.

Sastojci preparata PERGA LIGHT (pre svega fermentisani polen), zadržavaju svoje prirodne osobine do 17 godina, za razliku od sirovog polena koji već nakon 12 meseci gubi do 50% svojih korisnih sastojaka.

Bee & Well - kompanija zasnovana na višedecenijskom iskustvu u oblasti pčelarstva

Bee&Well vam sa ponosom predstavlja najkvalitetnije, 100% prirodne multivitaminske proizvode na bazi Perge, najkompletnije prirodne super-hrane.

Besplatna dostava

na teritoriji cele Srbije u roku od 24 h

Garancija

Višedecenijsko iskustvo i receptura koja daje rezultate.

100% prirodno

Svi BeeWell proizvodi su 100% prirodni

Podrška 365 dana

Naš stručni tim je tu za Vas

Imate pitanje?

Pozovite nas za više informacija i besplatno savetovanje

Radno vreme: 09.00 - 20.00h

Drugi o nama

Bee&Well je kompanija zasnovana na višedecenijskom iskustvu u oblasti pčelarstva

Kontaktirajte nas

Vi imate pitanja a mi imamo odgovore. Kontaktirajte nas, odgovorićemo Vam u roku od 24h, čak i vikendom i praznicima. 

E-Mail

Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Radno vreme

Ponedeljak-Nedelja: 09:00 - 20:00

Tekuci Račun

160-417280-21 Banka Intesa


© 2021. all rights reserved